joi, 9 aprilie 2009

Este Gigi Becali un lider?

Avand ceva treaba prin casa, am pornit televizorul pe un canal de stiri : am auzit astazi la televizor stirea pe care oricat m-am straduit s-o ognor, n-am reusit : cazul Gigi Becali, context in care, se pare ca unii il considera un lider.

Eu nu vreau sa imi expun un punct de vedere, pentru ca m-am straduit sa ignor acest subiect, insa, printre ideile care au fost indesate cu de-a sila in media in aceste zile, imi pun urmatoarele intrebari, legate de leadership :

1. Lider este acela pe care oamenii il urmeaza din convingere sau aceia care sunt convinsi contra unor sume de bani sau bunuri sa fie urmati?

2. Lider este acela pentru care moralitatea este o chestiune de imagine, sau moralitatea este o serie de principii care guverneaza inclusiv comportamentul in afaceri?

3. Lider este acela pe care ceilalti il asculta, sau vorbesc deodata cu el?

4. Lider este acela care, uneori este excentric, sau este acela care este doar badaran?

5. Lider este acela care odata devenit lider urmareste obiectivele celor pe care ii conduce, sau urmareste obiectivele sale proprii si personale ?

Mai am intrebari, dar ma opresc aici. Ce parere aveti – este Gigi Becali un lider?

2 comentarii:

  1. ai uitat cand fumai marijuana la petreceri? :):):):):):)

    RăspundețiȘtergere
  2. offtopic:
    daca esti prin zona te astept cu drag vineri, 12 iunie, de la ora 12.00, la biblioteca judeteana petre dulfu din baia mare, la o dubla lansare de carte, in prezenta autorilor
    indicii anatomice - oana stoica mujea
    blestemul manuscrisului - bogdan hrib
    iar daca iti gasesti un pic de timp sa scrii si la tine pe blog despre eveniment, o sa pui o, vorba aia, caramida intru propovaduirea culturii :)
    te astept

    RăspundețiȘtergere